Julhälsning – tack för det här året!

Publicerad 22 december 2023

Stort tack till alla medarbetare inom Atvexafamiljen och god jul, hälsar Johan Kyllerman, vd Atvexa.

Johan Kyllerman vd Atvexa

Johan Kyllerman, vd Atvexa

Jag vill tacka alla medarbetare inom Atvexa och våra dotterbolag för allt jobb ni gjort under 2023. Året som gått har präglats av utmaningar i vår omvärld. Det har handlat om makroekonomiska svårigheter med stigande inflation och räntor, höga energi- och matpriser, ett pågående krig i Europa och dessutom en kraftigt negativ bild av friskolor i den mediala debatten.

Trots denna motvind har vår verksamhet visat styrka och stått pall. Med ett fantastiskt engagemang hos alla medarbetare, ett starkt ledarskap och fokus på kvalitet ger vi barn och elever bästa möjliga förutsättningar att växa även när det är oroligt i vår omvärld. Det är något vi alla inom Atvexa kan vara stolta över!

Nu har det precis varit vintersolstånd och vi går mot ljusare tider. Förhoppningsvis kommer vi att märka det på många sätt, inte bara med mer dagsljus, utan med fler positiva nyheter i vår omvärld.

Jullovet har börjat i alla våra skolor inom Atvexa. Även om många är lediga har vi förstås medarbetare som jobbar, eftersom många förskolor och fritidshem är öppna under mellandagarna. Jag hoppas att ni som arbetar under julen ändå hittar tid för återhämning och vila, precis som alla andra.

Med de här orden vill jag önska alla våra nära 4 000 medarbetare i Sverige, Tyskland och Norge en god jul och ett gott nytt år.

Johan Kyllerman, vd Atvexa

Presskontakt

Presskontakt

Dela gärna den här artikeln!