Presskontakt

kajsa tiren

Kajsa Tirén
Kommunikationsdirektör

kajsa.tiren@atvexa.se

2023-02-06

Ny vd för Byängsskolan

Jonas Livervall blir ny vd för Atvexas dotterbolag Byängsskolan. Han efterträder Per Marteus som får en ny roll i Atvexas koncernledning, något som meddelats tidigare.

– Jag ser fram emot att fortsätta skolornas fina verksamhet med fokus på kvalitet i undervisningen och att skapa goda förutsättningar för våra medarbetare, säger Jonas Livervall.

Byängsskolan har verksamhet i Täby och till skolan hör även Vallentuna Friskola i Vallentuna kommun, Akers Friskola i Österåkers kommun och Södervikskolan i Upplands Väsby kommun. Skolorna har sammanlagt nära 250 medarbetare och 1850 elever. Jonas Livervall är utbildad ekonom och har under de senaste 5 åren varit vice vd på Byängsskolan.

– Jonas har i sin roll som ekonomichef och vice vd på Byängsskolan varit en viktig drivkraft i att skapa det starka fundament som verksamheten vilar på. Under 10 år har han med mod, hjälpsamhet och nyfikenhet drivit både organisationen och ekonomiarbetet framåt, och personifierar därmed flera av de värderingar och den företagskultur som Atvexa står för, säger Johan Kyllerman vd Atvexa.

– För mig är det viktigt med kontinuitet och långsiktighet i allt vi gör. Atvexa har en god återväxt av duktiga ledare och här kan vi erbjuda dem en fin karriärutveckling och därmed de allra bästa förutsättningarna att växa, säger Johan Kyllerman.

Jonas Livervall tillträder sin nya roll den 6 mars.