Presskontakt

kajsa tiren

Kajsa Tirén
Kommunikationsdirektör

kajsa.tiren@atvexa.se

2023-01-05

Nytillskott i Atvexas koncernledning

Tommy Søstumoen tillträder som ny Tillväxtdirektör på Atvexa. Han har fram till nu varit projekt- och utvecklingschef på Ulna i Norge, som är en del av Atvexagruppen.

– Jag ser fram emot att bli en del av drygt 4 000 engagerade medarbetare, som alla vill bidra till att barn och elever kan utvecklas och få en god start i livet på bästa möjliga sätt, säger Tommy Søstumoen.

I uppdraget som ansvarig för tillväxt på koncernnivå ingår att leda, driva och utveckla arbetet med förvärv och nyetableringar av skolor och förskolor i samtliga våra tre geografier – Sverige, Norge och Tyskland. En viktig del i det arbetet är att bygga upp goda relationer med relevanta aktörer såsom kommuner, fastighetsägare, fastighetsutvecklare, företagsmäklare, grundare och ägare i skolvärlden.

– I min nya roll vill jag bidra till vidare tillväxt och utveckling i Atvexa och på så sätt ge fler barn i Sverige, Norge och Tyskland möjlighet att ta del av den goda kvalitet som vår verksamhet står för, säger Tommy Søstumoen.

Stark kompetens inom Atvexa

-Tommy blir ett starkt tillskott till Atvexas koncernledning. Med den långa erfarenhet av att framgångsrikt ha genomfört förvärv och drivit tillväxt hos både ULNA och Læringsverkstedet i Norge kommer han att bidra till vår verksamhet på ett utmärkt sätt, säger Johan Kyllerman vd och koncernchef för Atvexa.

Det är extra roligt att vi har den här starka kompetensen internt i ett av våra dotterbolag, fortsätter Johan. Det skickar en tydlig signal inom Atvexa att vi kan erbjuda de bästa förutsättningarna att utvecklas och växa för våra medarbetare. Jag hälsar Tommy varmt välkommen till vårt team.

– Jag vill också passa på att tacka Katarina Sjögren som har stöttat oss operativt i tillväxtfrågor under de senaste sex månaderna, och ser fram emot att få fortsätta jobba med henne i hennes nya roll i Atvexas styrelse som tidigare kommunicerats, säger Johan Kyllerman.

Tommy börjar sin tjänst den 9 januari 2023.

Tommy Søstumoen